Jeroen Pinoy

  • Student Informatica
  • Geboren en getogen in Zaventem

​​'Mensen zoals jij en ik weten niet waar de politici mee bezig zijn. Dit moet  veranderen, zeker in  tijden van  internet en sociale media. We hebben  de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of  haar  zegje kan doen, we moeten alleen uitzoeken hoe we dit op een degelijke en gestructureerde manier kan.

Ik geloof rotsvast dat we onze levensstijl  moeten aanpassen als we onze planeet niet willen uitputten en vernielen. Het gebruik van hernieuwbare energie is daarvoor een must, maar er  ook andere (soms niet populaire) maatregelen zijn nodig. Onder andere voor het behouden van de natuur.

BIJ GROEN MAG JE EEN MENING HEBBEN

Groen spreekt me aan, want leden van Groen staan bekend voor het feit dat ze een uitgesproken mening hebben en dat ze niet bang zijn om hiervoor uit te komen. Verder zijn ze sociaal ingesteld en proberen ze net als ik steeds te denken aan onze medemensen.Ik ben nog jong maar wil  mijn verantwoordelijkheid  opnemen. Politici van vandaag zoeken niet genoeg naar de beste en meest efficiënte oplossing. Met een goeie dosis gezond verstand , denk ik het beter te kunnen doen.'

e-mail: zaventem@groen.be